Skip to content

Inloopmoment woensdag 30 maart

23-03-2022

Op woensdag 30 maart is het inloopmoment voor het project Merwijck. Het inloopmoment is van 15.00 uur tot 19.30 uur in de bibliotheek in Kessel, Sint Annaplein 1. We maken graag kennis met u tijdens dit inloopmoment.


Wat kunt u verwachten?

We zijn vooral benieuwd wat u als inwoner van Merwijck belangrijk vindt. De inrichting van de openbare ruimte (straten, pleinen, groen) is van invloed op het wonen in Merwijck. Denk mee over de inrichting van de straten, het groen en speel- en ontmoetingsplekken. Belangrijk is dat we uw wijk duurzaam inrichten met aandacht voor de verandering van het klimaat. Er is een Kilmaatcafé waar u met al uw vragen over klimaatadaptatie en duurzaamheid terecht kunt. Misschien heeft u een vraag of een suggestie hoe het wonen in de wijk nog prettiger wordt? Collega’s van Wonen en Woningcorporatie Antares zijn ook aanwezig om hierover met u in gesprek te gaan.


Resultaten vragenlijst

De vragenlijst is in totaal 101 keer ingevuld. Daar zijn we blij mee! De resultaten presenteren we tijdens dit inloopmoment op 3 momenten: om 15.30 uur, 17.00 uur en 18.30 uur. Kom gerust langs, drink een kop koffie en deel uw mening en ideeën met ons!