Skip to content
Foto wijkvertegenwoordigers

Nieuwsgierig naar wie uw wijk vertegenwoordigd?

05-05-2022

De werksessies met de wijkvertegenwoordigers zijn gestart 

Dit zijn bijeenkomsten met de gemeente Peel en Maas, onafhankelijk adviesbureau Kragten en de wijkvertegenwoordigers van de wijk. Tijdens deze bijeenkomsten werken we samen toe naar een ontwerp voor de herinrichting van Merwijck. Hierbij kunt u denken aan plannen voor meer groen in uw wijk, een andere inrichting van straten of de aanleg van nieuwe speel- en ontmoetingsplekken.


Wat doet een wijkvertegenwoordiger?

Ze denken en praten actief en creatief mee over de nieuwe plannen voor de wijk. Ook vragen we de wijkvertegenwoordigers om nieuwe informatie over het project te delen met buurtbewoners en informatie op te halen uit de wijk.


Werksessie 1 | dinsdag 3 mei 2022

Tijdens deze werksessie hebben we elkaar leren kennen en verwachtingen met elkaar gedeeld. Adviesbureau Kragten heeft uitleg gegeven over hoe de volgende werksessies vorm gaan krijgen en hoe het proces eruit ziet. Bent u nieuwsgierig naar wat er besproken is? Kijk dan hier naar het verslag en presentatie. 

Het verslag en presentatie zijn ook toegevoegd op de pagina proces, 'Verslag werksessie 1'. 


Heeft u vragen over het project?

U mag de wijkvertegenwoordigers altijd aanspreken en vragen stellen. De wijkvertegenwoordigers denken en praten namelijk ook mee over straten die niet vertegenwoordigd zijn in de groep.

Op de pagina wijkvertegenwoordigers ziet u wie uw wijk vertegenwoordigd.